8 Mart 2013 Cuma

İŞTE ADD GENEL MERKEZİNİ ÇILGINA ÇEVİREN HABERhttp://www.ilk-kursun.com/haber/97228

ADD Genel Merkezi Isparta’ya mı taşınıyor?

Kemalist kamuoyundan, İlk Kurşun okurlarından çarpıcı öneriler geliyor…
ADD Genel Merkezi’nin çok hızlı değişen ülke gündemine anında basın bildirisiyle bile tepki verememesi eleştiri konusu olurken, ADD Isparta Şubesi’nin vurucu ögelerle dolu basın bildirileriyle basın bürosu gibi çalışması ADD Isparta Şubesine övgüler yağmasına neden oluyor…
Örneğin Yaşasın Türkiye Hareketi adına Sözcü: Nazım Güvenç‘in önerisi şöyle: “Isparta Atatürkçü Düşünce Derneği son zamanlarda yaptığı çok yerinde çıkışlarla ADD’nin başta genel merkezi olmak üzere adeta üstüne ölü toprağı örtülmüş birçok ildeki şubelerine ne yapılması gerektiğini de hatırlatıyor. İskilipli gerici ve hain hocanın ne mal olduğunu hatırlatmasının yanı sıra işin bu yanı da var. Mahmut Özyürek ve arkadaşlarını yürekten kutluyoruz.”

Demokrasi Cilveleri -- Isparta’da ADD’den yükselen sese bakın:



İmralı’da TC devletiyle 30 yıldır süregelen savaşın sözde galibi görüşmelerinin ikincisini hapishane adası olarak bilinen bir kara parçasında devletin MİT müsteşarı ve ekibiyle yaptı. Karşılıklı oturdular, müzakereyi eşit ve demokratik hukuk kurallarına uygun gerçekleştirdiler.
Hemen şunu belirtelim ki; bu ikincisi yapılan, üçüncüsü ise yakında yapılacak olan “Teröristle mücadele değil, müzakere“. Hem dünyada bir ilktir hem de, hiç kuşku yoktur ki, bu müzakere TSK gibi boyun eğmemiş, yedi düvele karşı koymuş, zaferler kazanmış bir ordunun gözleri önünde yapılıyor. Sayıları 5 bini geçmeyen bir çeteyle ve elinde hâlâ silah bulunan eşkıya ile yapılan dünyada eşi menendi bulunmayan ilk müzakeredir.
Akıllara durgunluk veren bu toplantılar ne Meclis kararı alınarak yapılmış ne de ulusal ya da milli irade ne derseniz onun da bu görüşmelerin gerisinde ne olduğundan ne haberi vardır ne de onayı.
İşte size bir sivil toplum örgütünün olaya bakış açısı. Isparta’da ADD’den yükselen sese bakın:
“Cumhuriyetimizin kuruluşundan doksan yıl sonra, senaryosu Pentagonun karanlık dehlizlerinde yazılan, ‘İkinci Mondros Mütarekesi’ İmralı adasında sahneleniyor. 25 maddeden oluşan Mondros Mütarekesi, Osmanlı Devleti’nin devlet olma özelliğini ortadan kaldıran; Ordu bağımsızlığını yok eden; İtilaf devletlerine Osmanlı topraklarını işgal hakkı sağlayan özelliklere sahipti. İmralı Mütarekesinde, Rauf Bey’in yerini MİT Başkanı ve BDP Milletvekilleri, İtilaf Devletleri adına Amiral Calthorp’un yerini ise, emperyalist yağmacıların Türkiyeli uşağı, katil Öcalan almıştır.” Ve açıklama devam ediyor: “Mondros Mütarekesi sonrasında, Başbakan İzzet Paşa, Türk heyetinin iyi karşılanması sebebiyle Amiral Caltrop’a teşekkür mektubu göndermişti. Benzerliğe bakın ki, Türkiyeli BOP Eşbaşkanı ve Öcalan karşılıklı olarak birbirlerine teşekkür mesajları iletiyorlar.
İmralı Mütarekesi görüşmelerinden dönen işgal güçlerinin Türkiyeli temsilcileri, Öcalan’ın önceden hazırladığı ve ellerine tutuşturduğu açıklamayı okuyor. (Kandil ve hükümetde varmış)
‘Bu görüşme, tarihi bir adımdır, tarihi bir süreç yaşıyoruz. Bütün taraflar, bu süreçte çok dikkatli ve duyarlı olmalıdır. Devletin elinde tutsaklar var. PKK’nin elinde de tutsaklar var. PKK, elindeki tutsaklara iyi davranmalı. Umarım en kısa zamanda ailelerine kavuşurlar’
Uluslararası savaş hukukuna göre; ‘Taraflardan birinin devlet, diğerinin bir terör örgütü olduğu silahlı çatışmalarda Terör örgütü mensupları ne muharip, ne de savaşçı olma koşullarını taşımadıklarından, teslim olduklarında veya sağ olarak başka bir suretle ele geçirildiklerinde savaş esiri olmazlar.’ (Silahlı Çatışma Hukuku, Askeri Adalet Dergisi, Yıl 31, Sayı 116, Ocak 2003, s.45)
Bu durumda ‘Devletin elinde tutsaklar var. PKK’nin elinde de tutsaklar var’ diyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile PKK’yı eşdeğer ve eşit gördüklerini açıklayanlara karşı AKP, CHP ve MHP’den nedense dişe dokunur bir tepki gelmiyor.
Türk halkını uyarıyoruz!
‘Türk milliyetçiliğini ayakları altına aldıklarını’ açıklayan Başbakan, 600 yıldır haçlı ordularıyla yıkılamayan bu devleti; deliğe süpürülmemek adına, kömür ve makarna ile aldatıp kandırdığı halka ‘Hazmettire hazmettire’ yıkmaya kararlı...”
Yönetim kurulu adına O. Mümtaz Çapçı ADD Isparta Şube Başkanı
Ve Apo’nun tehdidi
O halde toplantının asıl söz sahibi APO sıcağı sıcağına diyor
“Ortadoğu’nun yeniden şekillendiği bu süreçte Türkiye bir yol arayışı içerisindedir. Türkiye Kürt sorununu uzun uzadıya sırtında taşıyamaz. Türkiye’nin yeni bir sayfa açma ve yeni bir tarihi adım atılabilme olasılığı güçlüdür.”
Öcalan ekliyor:
“AKP (...) Askeri ve siyasal operasyonlarla Kürt siyasal hareketini alt edemediği gerçeğiyle karşılaşmıştır. Yanlışta ısrar etmek yerine demokratik barışçıl noktada nasıl yol alacaklarına ilişkin ortak bir irade çıkmıştır. Bu açıdan da görevi ve sorumluluğu yüklenerek buna fırsat verecek bir takım çalışmaları yürütmek istiyorum. Bunu yürütürken de elbetteki buna taş koyacak ulusalcı kesimlerin, Ergenekon gibi yapıların, vesayetçi sistem yanlılarının geri durmayacağını sanıyorum.”
‘Samimiyet bu adımlara bağlıdır’
Öcalan beklentilerini şöyle sıraladı: “AKP’nin samimi olup olmadığını bu önümüzdeki birkaç haftada bir kısım yaklaşımlarından görebiliriz. Bunlar 4. yargı paketi, seçim sistemi, siyasi partiler yasası, hazine yardımı, Anayasa’ya yaklaşımdır. Süreç içerisinde BDP’nin bu çerçevede rolünü Meclis’te olmayı fırsata çevirip oynaması gerekir. 4. yargı paketinin meclise gelmesi önemli. Bu konuda AKP’nin gerçek niyetinin görmek benden çok BDP’ye düşer.”(Vatan Gazetesi)
Siz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sorumluluklarını yerine getiren yurttaşları...
Bu tehditlere karşı susmaya devam eder, demokratik tepkilerinizi göstermezseniz; bilin ki bir süre sonra Sevr canlandırılacak.
Uyanma zamanı gelmedi mi?
Siyasetçiler hiç değilse Meclis’te yapacağınız bir göreviniz buna sizi zorlamıyor mu? Hesap belli ve hâlâ o masada beklemede mi kalacaksınız?
Son Güncelleme: Cumartesi, 02 Mart 2013 18:50
 KURTUL ALTUĞ

7 Mart 2013 Perşembe

ATÜRKÇÜ/KEMALİST KAMUOYUNA [ÖNEMLİ NOT]



ÖNEMLİ NOT;
ADD ISPARTA ŞUBESİNE, GENEL MERKEZ TARAFINDAN ATANAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN H.HÜSEYİN SÖNMEZ "HİÇ BİR ÖN BİLGİ VERİLME GEREĞİ BİLE DUYULMADAN TÜMÜYLE  BİLGİSİ DIŞINDA BİR ATAMA SÖZKONUSU OLDUĞUNU, HİÇ BİR GÖREVE ATANARAK TALİP OLMADIĞINI, YAPILANIN BÜYÜK BİR SAYGISIZLIK VE AYIP OLDUĞUNU"  BEYEN EDEREK , ADD GENEL MERKEZİNE GÖNDERDİĞİ BİR DİLEKÇE İLE GÖREVİ KABUL ETMEDİĞİNİ BİLDİRMİŞTİR.


Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube Yönetim Kurulu üyeleri, ADD Genel Yönetim Kurulunun 17.02.2013 tarih ve 3(üç) sayılı toplantısında alınan “GYK üyesi Mehmet Pınar a fiili saldırıda bulunmak, önceki başkan Mahmut ÖZYÜREK ile ilgili GYK kararlarını hiçe saymak” gibi, hukuk dışı, mesnetsiz, dayanaksız gerekçelerle görevlerinden alınmışlardır.

Görevden alınmanın hukuksuzluğu, tüzük ve yasa dışılığı bir yana, gayri ciddiliği ile ADD’nin kurumsal kimliğini ayaklar altına alır niteliktedir.

Çünkü;

1-Şube Yönetiminde görevi bile olmayan ADD Üyesi İsa Önder Dinçtürk, Yönetim Kurulu üyeliğinden alınmıştır.

2- Diğer Yönetim kurulu üyelerinin 21.02.2013’de görevlerinden alınırken,  Şube Yönetim Kurulu üyeleri Muhittin PEKER ve Vedat HALICIOĞLU görevden alınmaları unutulmuş, durum devir teslim sırasında anlaşılınca, 06.03. 2013  günü alelacele  görevden alma yazıları belgegeçer ile şubeye gönderilmiştir.

3- ADD Genel Merkezinin  21.02.2013 tarih ve 2013/256 sayılı  yazıları ile Şube  yönetim kuruluna atananlardan

a)  Yönetim Kurul Başkanlığına Atanan Batuhan GÜLDİKEN  ADD Isparta Şubesi Yönetim Kurulunun  04.01.2013 tarihli kararı, ADD Genel Merkezinin 12.01.2013/1 sayılı onay yazıları ile,

b)  Şube Yazmanlığına atanan Ahmet DEMİREL 22.11.2011 tarih ve 27 N0’lu Şube Yönetim Kurulu kararı, 14.12.2011/265 tarihli onay yazıları ile,

c)   Şube Başkan yardımcılığına  atanan Doğan ELÇİ  22.11.2011 tarih ve 27 N0’lu Şube Yönetim Kurulu kararı, 14.12.2011/265 tarihli onay yazıları ile,

Üyelikleri Tüzüğün 8/a maddesi gereğince düşülmüştür.

Özetle; ADD ÜYESİ OLMAYANLAR, ADD Isparta Şube Başkanlığına, Başkan Yardımcılığına, yazmanlığına atanmışlardır.

ADD Isparta Şubesine uygulanan “Silivri hukuku”nu şiddetle kınıyoruz. Tüm yasal, hukuksal girişimlerimizi yapmakla birlikte, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezinin, Kan karşılığı kurulup, yüceltilen Derneğimizi düşürdüğü durumu sizlerle paylaşma gereği duyduk.

ADD ISPARTA ŞUBESİ “GÖREVDEN ALINAN” YÖNETİM KURULU ÜYELERİ





O.Mümtaz Çapçı   Feray SELEK      Abdullah GÖKTAŞ     Niyazi ÇAMURCU





Muhittin PEKER               Leman ÇAÇUR                 Vedat HALICIOĞLU

Haber Grupları Maden MTA işletme maden ruhsatı iş güvenliği: ((slayt izle)) Bir(1) TL lik MANEVİ TAZMİNAT DAVASI

Haber Grupları Maden MTA işletme maden ruhsatı iş güvenliği: ((slayt izle)) Bir(1) TL lik MANEVİ TAZMİNAT DAVASI

6 Mart 2013 Çarşamba

MASONLARIN YÖNETİMİNDEKİ ADD, KEMALİSTLERİ TASFİYE EDİYOR!



Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)’nin Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek, ADD Genel Merkezi’nin kararıyla görevden alındı, üyeliği iptal edildi.
Peki, Mahmut Özyürek nasıl bir suç işlemişti de bu ağır cezaya çarptırılmıştı?
Mahmut Özyürek, günümüzün Hilafetçileri, Padişahçıları ve Şeriatçılarına karşı uzun bir süredir amansız bir savaşım veriyordu. Şeriatı ve şeriatçıları savunan valilerle mahkemelik oluyor, yılmıyordu.
Mahmut Özyürek; ABD vesayetçilerine, AB mandacılarına, özelleştirmecilere ve NATO’culara karşı ulusalcılığın bayrağını açmış, yiğitçe üzerlerine yürüyordu.
Kısacası, ADD Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek, gerçek bir Kemalist idi.

ADD Genel Merkezi, elbette Mahmut Özyürek’i Kemalist olduğu için cezalandırmazdı, bir bahane bulmak, Mahmut Özyürek’e bir kulp takmak zorundaydı.
O kulpu buldular, Mahmut Özyürek’e bir iftira attılar, Isparta’da bir kadına tacizde bulunduğu yalanını uydurdular.
İftira ve yalan diyorum, çünkü Mahmut Özyürek hakkında herhangi bir kadın tarafından açılmış bir dava yok!
Dava yok, mahkeme yok, yasal karar yok!
Buna halkımız, “yargısız infaz” diyor.
Peki, Mahmut Özyürek’e yargısız infaz uygulayanların başında kim var?
Mahmut Özyürek’e yargısız infaz uygulayanların başı, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan’dır.
Tansel Çölaşan, Danıştay Eski Başsavcısıdır! Yani o bir hukukçu!
Eski başsavcı, hukukçu Tansel Çölaşan, ADD Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek’e yargısız infaz uyguluyor!
Sizler, hukuk tanımazlık yalnız Silivri’de mi var sanıyordunuz?
Tansel Çölaşan’ın bir başka yönü daha var.
Tansel Çölaşan, bankada en az 15 milyon doları bulunduğu söylenen[1] gazeteci Mason Emin Çölaşan’ın eşidir.
Masonluk babadan evlatlara geçer, mason erkeklerin eşleri de çoğunlukla masondur.
Masonlar ulusalcı değildir.
Mason locaları Atatürk tarafından 1935 yılında kapattırılmıştır.
Hem mason hem Atatürkçü olunamaz!
Hem mason, hem Ulusalcı olunamaz!
Hem eşi hem de kendisi mason olan ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Atatürkçü ve Ulusalcı Mahmut Özyürek’i tasfiye ederek kendisinden beklenen görevi yerine getirmiştir.

Mason Tansel Çölaşan, Mahmut Özyürek’i ADD’den atmakla yetinmemiş, Mahmut Özyürek’in izinden giden ADD Isparta Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin tümünü de görevden almıştır.

ADD Genel Merkez Yönetimini ele geçiren Masonlar, Liyonslar, Rotaryanlar, ABD vesayetçileri, AB Mandacıları, NATO’cular, öyle anlaşılmaktadır ki yalnız Mahmut Özyürek’in tasfiyesiyle yetinmeyeceklerdir.
Artık hedefte, tüm Kemalist şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri bulunmaktadır! Bunların tümü, ADD’den atılacaklardır!
Nitekim ADD İzmit Şube Başkanı Hasan Kotan da uyduruk bir nedenle, iki gün önce görevden alınmıştır!

Şimdi soruyorum:
ADD’nin Kemalist şube başkanları sessiz kalıp, birer birer kovulmayı mı bekleyeceklerdir?
Önerim şudur:
ADD’nin Kemalist şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri hemen bir araya gelip ayaklanmalı ve başta mason Tansel Çölaşan olmak üzere, emperyalistlerin işbirlikçilerini ADD’nin başından alaşağı etmelidir!
Kemalist çözüm budur!

Yılmaz Dikbaş
5 Mart 2013