17 Haziran 2014 Salı

CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ DEĞİL "İslam âleminin başına bir HALİFE dikelim."

Benim bir CUMHURBAŞKANI adayım yok!
Küresel çetelerin Türkiye'yi içine soktuğu bu tuzağa HAYIR diyorum! SEÇSİS sisteminde yaşadığımız gibi, fıtratı belli genetiği değiştirilmiş bir Meclis'te 20 milletvekilinin oyu ile aday çıkması HİLENİN TA KENDİSİ DEĞİL Mİ?!
Birçok kişi küresel çetenin muhalefet partileri aracılığıyla 2. Kemal Derviş kumpasına tüm milleti sürüklemesine onay veriyor! Ölüm ile sıtma arasına sıkıştırılmış lığımızı görmüyor. George Friedman'dan taa 1950'lerde ABD dışişleri bakanı Dulles'e kadar, Türkiye'yi yeniden Cumhuriyet öncesine götürmek için yapılan planlardan haberi yok.
 "İslam âleminin başına bir HALİFE dikelim. Tüm İslam âlemini istediğimiz yere sürükler!" dediklerini bilmiyorlar.. Öğrenmek de istemiyorlar.. 
Birileri önümüze seçenekler sunuyor.. A;B;C ? Hangisi diye soruyor.. O seçenekler arasında mekik dokuyoruz.
Cumhurbaşkanlığı seçimi... Millet seçecek dendi! Öyle mi?! Hayır. Çoğumuzun benimsemediği ve hatta seçmediği vekiller belirliyor, adayı.. Nerede Milletin İradesi ?.
Falan gitsin de ne olursa olsun düşüncesi ile ölümle sıtma arasında bir millet, etrafı ateş çemberi bir vatan ve gözleri kapalı aydınlar.. ALLAH BİZİ KORUSUN!
ÇÖZÜM: Kendi gücüne güvenen, bir araya gelirse başaracağını bilen, dünya çakallarının önüne koyduğu oyunları bozabilen bir Millettir.
Bir kişi vatanı kurtaramaz. En iyi Cumhurbaşkanı gelse, altındaki çamur deryasına batmaktan kurtulamaz.. Ancak TÜM MİLLET bir araya gelir ve bataklığı kurutursa, üzerinde dikilecek bir toprak bulunur. Düşünmenizi öneririm. Saygılar..
Banu AVAR
Formun Üstü


15 Haziran 2014 Pazar

İFTİRA ATMAK, PADİŞAHLARIN FITRATINDA VARDIR!



 













İFTİRA ATMAK, PADİŞAHLARIN FITRATINDA VARDIR!

(Fıtrat, Arapça bir sözcük olup anlamı şudur: Yaradılış, tabiat, karakter, huy.)
Size, Osmanlı tarihinden iki belge sunuyorum.
Padişah II. Selim, Anadolu’daki kadılara gönderdiği fetvalarda, Alevilere adi bir suç atılmasını, iftirada bulunulmasını ve bu yolla öldürülmelerini buyurmuştur!
‘İftira atın, öldürün’ diyen padişahın adaletli olduğundan söz edebilir misiz?
Amasya’nın Budaközü ilçesinde, liderliğini Süleyman Fakih’in yaptığı bir Alevi topluluğundan haberdar edilen II. Selim, hemen Amasya valisine bir ferman gönderir.
16 Eylül 1568 tarihli bu fermanda Padişah II. Selim şu emri verir:
“Adı geçenleri toprak kadısının yardımı ile uygun bir biçimde yakalayıp ve de hiç kimseye duyurmadan Kızılırmak’a götürüp boğdurasın!
Ya da uygun görülecek başka bir biçimde ‘hırsızlık ve eşkıyalık yaptılar’ diye iftira eyleyerek haklarından gelesin…”
Padişah II. Selim’in buyruğu çok açık: Alevilerin kim olduğunu belirle ve hiç kimseye duyurmadan götür, Kızılırmak’da boğdur! Eğer bu sessiz katliam uygun değilse, Alevilere iftira at, bunların hırsız, eşkıya olduğu yalanını uydur ve sonradan götürüp infaz et!
Karşımızda, Alevileri öldürtmek için yalanlar uydurulmasını, iftira atılmasını öneren bir Osmanlı padişahı var!
Padişah II. Selim’in, Anadolu’nun çeşitli yerlerinde yaşayan Alevilerin öldürülmesi için gönderdiği çok sayıda ferman bulunmaktadır.
II. Selim’in ölümünden sonra 25 Aralık 1574 tarihinde, III. Murat 28 yaşında tahta geçer.
III. Murat’ın verdiği ilk buyruk, 5 kardeşinin hemen öldürülmesidir. Babası II. Selim’in cenazesinin kaldırıldığı gün 5 kardeşinin de cenazesi kaldırılır.
III. Murat, 5 kardeşi için tüm ülkede 40 gün yas tutulmasını emreder.
Şu ikiyüzlülüğe bakar mısınız, önce 5 kardeşini öldürtüyor sonra da 40 gün yas ilan ediyor!
III. Murat da tıpkı babası ve ataları gibi, Alevi düşmanıdır.
O da tıpkı ataları gibi, gerekirse bir başka suç iftirası atarak Alevilerin hakkından gelinmesini emreder.
İşte, III. Murat’ın 9 Ekim 1577 tarihli fermanı:
“Zülkadiriye Beylerbeyi’ne,
Elbistan Kadısı’na hükmüm ki;
Sen ki kadısın, mektup gönderip Elbistan kazasının İnaç köyünden Yitilmiş Abdal adlı kimse için ‘Kızılbaş olup şeriat uyarınca hakkından gelmek lazımdır’ diye bildirmişsin.
Şimdi adı geçeni ele geçirmeni emredip buyurdum ki:
Emrim ulaştığında adı geçen Kızılbaşı bir başka suç atarak ele geçirip ve de davranışlarını kutsal şeriatın gerektirdiği biçimde, bu konuda daha önce gönderilen ulu fermanım gereğince soruşturup gereğini yapasın.
Gerçekten arz olunduğu gibi Kızılbaşlığı ve dinsizliği sabit olursa, geçmişte Kızılbaşlar ve dinsiz olanlar hakkında gönderilen hükmü hümayunum gereğince davranıp, şeriat uyarınca bunun da hakkından gelinsin.”
Bu iki Osmanlı belgesini size neden sundum?
Açıklayayım.
29 Mayıs 2013 günü Taksim Gezi Parkı protestoları sırasında polisin çok ağır saldırısına uğrayan gençler, Dolmabahçe’deki Valide Sultan Camii’ne sığındılar. Yerlere serilen yaralı gençlerin ilk bakımı burada yapılmaya çalışıldı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, işte bu camide bu koşullarda, içki içildiği iddiasını ortaya attı. İddianın doğruluğunu kanıtlamak için de caminin müezzini tanık gösterildi. Tanık beklenen ifadeyi vermiş olsaydı, Taksim Parkı’nda ayağa kalkan gençler, halkın gözünde küçük düşürülmüş olacaktı.
Ancak beklenen olmadı, müezzin, camide içki içildiğini görmediğini söyledi. Tüm baskılara karşı bu ifadesini değiştirmedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, doğru söylememişti.
Recep Tayyip Erdoğan, “ecdadım” dediği Osmanlı padişahlarının kullandığı yöntemi uygulamış, kalkışan gençlere iftira atmıştı.
11 Haziran 2013 günü, partisinin grup toplantısında Taksim Gezi Parkı olaylarını bir kez daha gündeme getiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ayaklanan gençleri hedef göstererek, “ başörtülü kızlarımızı başörtülerinden tutmak suretiyle yerlerde sürüdüler, başörtülü bacılarıma saldırdılar. Bir yakınımın gelinini, yerlerde sürüdüler, kendisini ve çocuğunu taciz ettiler” iddiasında bulundu.
Olayların geçtiği iddia edilen yerlerdeki Mobese kameralarının görüntüleri, iddiaların doğru olmadığını ortaya koydu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yine yalan söylemişti.
Recep Tayyip Erdoğan, “ecdadım” dediği Osmanlı padişahlarıyla aynı yaradılışta, aynı karakterde olduğunu bir kez daha kanıtlıyor ve karşıtlarına iftira atıyordu!
Siz, siz olun, Osmanlıya “ecdadım” diyenlerden, Osmanlı hayranlarından aman geri durun!
Çünkü size nerede, ne zaman, ne tür bir iftira atacakları, hiç, ama hiç belli olmaz!
Yılmaz Dikbaş
14 Haziran 204
0532 233 31 52

İlluminati, Erdoğan’a gönderilen mektup ve kurtuluş reçetesi...



İlluminati, Erdoğan’a gönderilen mektup ve kurtuluş reçetesi...


VE BİR TARİH: 1/MAYIS/1776…
Almanya’nın Münih kentinde Kilise Hukuku Profesörü Adam Weishaupt ve Baron Von Knigge’nin önderliğinde on kişi tarafından Yahudi felsefe kitabı Kabbala’yı dayanak kabul eden ve MASONluğu örnek alan bir örgüt kurulmuştur. Amaçları “YENİ DÜNYA DÜZENİ”ni kurmak ve dünyaya hükmetmektir.
HEDEF: TEK DİL, TEK DEVLET ve TEK DİN…
Bir araya gelen kötülükler prenslerinin diğer bir söylemle küresel çetelerin sembolü  Mısır piramitlerinin benzeridir. Ve piramidin tepesinde Mısır Güneş Tanrı’sı RA’nın tek gözü bulunmaktadır. Aynı simgenin Amerikan dolarında da bulunması son derece dikkat çekicidir.
İlluminati adı verilen bu çetenin hedef başkenti, Kudüs olan tek bir dünya devleti kurmaktır.“… Ankara yerel yönetimlere otonomi vermek ve milli hükümetin fonksiyonlarını yerel düzeyde merkezi olarak çıkarmak zorundadır. Dünya(!) bütün hükümetlerde bunu istemektedir. Bu memoranduma göstereceğiniz ilgiden dolayı takdirlerimizi sunarız.” Erdoğan’a gönderilen CFRmemorandumundan alınmıştır.
İlluminati’nin güç şebekesi, küresel çetelerden,  dünyanın en güçlü kişilerinden, yatırımcılarından, şirket başkanlarından ve siyasilerden oluşmaktadır.. “İç çember” denilen en tepedeki 10 kişiye bağlı 300 kişi ise onların alt kadrosunda yer almakta ve talimatlarını yerine getirmektedirler..
Dünyayı her konuda büyük bir gizlilik içersinde yönetmeye kalkışan, kan, barut ve terör mihraklı bir koalisyondur ILLÜMİNATİ..
“Ve Allah’ın, Rabbin sana teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin, gözün onlara acımayacak.” (Tevrat, Tesniye Bölümü 7/ 16)
“ İşte benden ve miras olarak sana milletleri, mülkün olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın; bir çömlekçi kabı gibi onları parçalayacaksın.” (Tevrat, mezmurlar bölümü 2 / 8-9)
Tevrat’tan alındığı iddia edilen bu iki ayet onların en basit bir söylemle karanlıklar prenslerinin, silah, uyuşturucu ve para baronlarının gerçek amaçlarının ne olduğunun da açık ispatıdır..
Illuminati nasıl çalışıyor?
* Çeşitli ülkelerde ekonomik krizler çıkararak, ülkeleri sömürmek, savaşlar çıkarmak,
*”Daha Fazla Savaş” “Daha” fazla silah satışı ve para ilkeleri gereği savaşların sürekliliğini sağlamak,
* Çeşitli hastalıklar icat etmek,, ( AIDS ve HIV’in, Kuş Gribi gibi ölümcül hastalıkların ABD’deki askeri araştırma laboratuvarlarından dünyaya yayıldığı iddia edilmektedir.)  
*11 Eylül örneğinde olduğu gibi terör yaratarak, “anti-terör yasaları” çıkarmak veya çıkarttırmak. Çünkü İlluminatı’nın ilkelerinden en önemlisi “Kaostan beslenen düzen”i canlı tutmaktır. 
*Etnik milliyetçiliği, mezhepleri körükleyerek ülkeleri iç savaşa sürüklemek…
*PKK ve benzeri terörist örgütleri desteklemek…
*Ilımlı İslam veya Siyasal İslam’ı öne çıkararak Müslümanları çatıştırmak…
*Sahte devrimlerle gündem değiştirip, halkın enerjisini saptırmak.. İllüminati’nin en çok kullandığı çalışma yöntemleri arasındadır.
Hedef tek dünya devleti kurmak !
“İç çember” üyelerinin ortak özelliği Dış İlişkiler Konseyi (CFR)  Bilderberg, Trilateral Komisyon, Mason Tarikatı, Kafatası ve Kemir Tarikatı, Aspen Enstitüsü, Malta Şövalyeleri, Opus Dei, Roma Kulübü, Bohemian Grove, Dünya Ekonomik Forumu, Dünya Federalleri üyesi olmalarıdır. İlluminati’nin ana hedefi silahsız, ordusuz Haçlı seferleri düzenleyip, önce baş düşman ilan ettiği Türkleri ve Müslümanları yok edip, başkenti Kudüs olan bir dünya devleti kurmaktır.
 Ve tarih 10/Kasım/1938'dir. Emperyalizmin “ANA ve BAŞ DÜŞMAN” ilan ettiği büyük önder, ezilen ulusların kadim dostu Gazi Mustafa Kemal Atatürk HAKK’a yürümüş ve Türkiye’nin kaderi değişmiş daha doğrusu 1939'da yapılan ticari anlaşmalarla değiştirilmiştir. Kültürel soykırım, görsel ve yazılı basın, sahte kahramanlar, Batı kopyacılığı, sistemin içinde var olan ve Yeni dünya Düzeni’nin yamaklığına soyunan birbirinin kopyası siyasi partiler, etnik ve mezhepsel ayrımcılık Türk’ün şah damarından enjekte edilmiştir.
Türk’ün “ŞAH DAMARI”na sokulan tıkalı enjektör derhal değiştirilerek, yenisi takılmış ve oldukça engebeli bir süreçten geçilerek bugünlere, CFR’ni isim babası olduğu partinin küresel efendilerin talimatıyla yarattığı kaos dolu günlere gelinmiştir.
12 Eylül 2012'de Erdoğan’a yazdığı mektupla “Çözüm sürecini başlatın.” diyen Öcalan’ın siyasi aktör yapılması, son derece manidardır. Ne yazık ki Türkiye; acemi davranışlarıyla ve verdiği tavizlerle başına büyük bir belayı sarmış Güneydoğu’da PKK’yı güçlendirmiş, özerklik çığlıkları atılmasına neden olmuştur. Suriye sınırında PYD neredeyse özerklilik ilan etmektedir.
Kürtler ve Ermeniler..Aynı dalın sanal çiçekleri.. Sonları çoktan belirlenmiştir. Sınırları olmayan bir dünyada  köleleştirilmiş ve efendilerine hizmet edecek köle iki kavim(!)…
Türk’ün bu kaostan kurtuluşunun reçetesi Mustafa Kemal Paşa tarafından yazılmış ve tarihe not düşürülmüştür.
“Temel ilke, Türk Ulusu’nun onurlu ve şerefli bir ulus olarak yaşamasıdır. Bu, ancak tam bağımsız olmakla sağlanabilir. Ne denli zengin ve gönençli olursa olsun, bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık karşısında uşak durumunda kalmaktan kendini kurtaramaz.
“Yabancı bir devletin koruyuculuğunu istemek, insanlık niteliklerinden yoksunluğu, güçsüzlüğü ve beceriksizliği açığa vurmaktan başka bir şey değildir. Gerçekten bu aşağılık duruma düşmemiş olanların, isteyerek başlarına yabancı bir yönetici getirmeleri hiç düşünülemez.
“Oysa Türkün onuru ve yetenekleri çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir ulus tutsak yaşamaktansa yok ölsun, daha iyidir.“
“Temel ilke, Türk Ulusu’nun onurlu ve şerefli bir ulus olarak yaşamasıdır. Bu, ancak tam bağımsız olmakla sağlanabilir. Ne denli zengin ve gönençli olursa olsun, bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık karşısında uşak durumunda kalmaktan kendini kurtaramaz.
“Yabancı bir devletin koruyuculuğunu istemek, insanlık niteliklerinden yoksunluğu, güçsüzlüğü ve beceriksizliği açığa vurmaktan başka bir şey değildir. Gerçekten bu aşağılık duruma düşmemiş olanların, isteyerek başlarına yabancı bir yönetici getirmeleri hiç düşünülemez.
“Oysa Türkün onuru ve yetenekleri çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir ulus tutsak yaşamaktansa yok olsun, daha iyidir.
“Öyleyse, ya bağımsızlık, ya ölüm…”
“YA İSTİKLÂL-YA ÖLÜM!” İşte ülkenin kurtuluş reçetesi…
Figen Özen’in Yeni dünya düzeni” ile ilgili yazdığı bu yazıda benim de her zaman üzerinde durduğum çözüme değiniyor. Çözüm milli beraberlik, milli şuurdur. Lazıyla, Kürdüyle, Sunni’siyle, Çerkeziyle, Alevi’siyle bu memlekete, Türk topraklarına sahip çıkmaktır. Türkiye şer odaklarına Tük İslam Birliği’ni kurarak cevap vermelidir. Böylece Türk topraklarında büyük bir Kürdistan ve Ermenistan kurma hayalinde olanların hevesleri kursaklarında kalacaktır.