26 Kasım 2015 Perşembe

SOĞUK SAVAŞ SICAK SAVAŞA EVRİLİRSE....



25 Kasım 2015 günü ana medyada haber başlıkları şöyleydi:


SAAT 10: SINIRDA UÇAK VURULDU Türk uçakları Suriye sınırında ihlalde bulunan bir uçağı vurarak düşürdü.

SAAT 10.15: BAŞBAKANDAN NATO VE BM TALİMATI - Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu'na NATO, BM ve ilgili ülkeler nezdinde girişimde bulunması talimatı verdi.

SAAT 13.40: PUTİN'DEN ACIKLAMA- Putin 'Rus uçağının düşürülmesini sırtımızdan bıçaklanmak olarak yorumluyoruz. Rusya-Türkiye ilişkileri açısından ciddi sonuçlar doğuracaktır' dedi.

SAAT 17.00 LAVROV'UN ZİYARETİ İPTAL -Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un yarın Türkiye'ye yapacağı ziyaret iptal edildi.

ABD genel Kurmay 2. başkanı Paul Selva 25 Kasım'da Ankara'da.

SAAT 19.50: OBAMA: TURKİYE'NİN SAVUNMA HAKKI VAR. Barack Obama, 'Türkiye'nin kendi topraklarını ve hava sahasını savunma hakkı var' dedi.. .

SAAT 20.00: NATO'DAN ACIKLAMA 'Elimizde olan bilgi, Türkiye'nin bilgilerinin doğru olduğunu gösteriyor' dedi.

SAAT: 23.00 MERKEL'i ARADI Davutoğlu'nun Angela Merkel'i telefonla arayarak gelişmeler hakkında bilgi verdiği bildirildi.

ERDOĞAN OBAMA İLE GÖRÜŞTÜ Görüşmede Obama, Türkiye'nin ulusal egemenliğini savunma hakkının ABD ve NATO tarafından desteklendiğini ifade etti.
GÜN BÖYLE BİTTİ.

* * *

Obama ya da diğer liderlerden hangisi PKK söz konusu olduğunda Türkiye'nin ulusal egemenliğini hatırladı?!
Irak’ta Türkmenlerin yok edilmesi için her türlü silahı kullanan ABD, Suriye'deki Türkmenleri ancak Türk ordusunu oltaya takmak için kullanır! Unutmayın haberleri aldığınız tüm yayın organları Amerikan istihbaratına bağlı.
Türkiye, Atatürk'ün dâhiyane planıyla bölge ülkeleriyle ittifak yaparak bir cehennemden çıkmıştı.. Şimdi tüm komşularıyla savaşta! Bu, ABD ve Avrupa'nın yüzünü güldürüyor. Çünkü Türkiye hedeflerinde! Sırtlan dişleri parlıyor.. Türk Ordusu, 4 yıldır Suriye macerasına itekleniyor. Sonra mı? Arkasında PKK, önünde IŞİD ateşi! Sınır içinde kukla özerk bölge, Sınırında İsrail'in kukla kantonları...

Bugüne kadar sınır kapılarında süründürülen, yüzlercesinin katline seyirci kalınan Türkmenler , bir anda sahne ışıkları altına çekildi.. Üstelik Türkmen ailelerin görüntüleri ile IŞİD katillerinin görüntüleri ekranlarda birleştirildi..

Bakın Batı çok katmanlı harekâtla aynı anda birçok cephede savaşıyor.. Rusya aynı şekilde.. Bu ÜÇÜNCÜ PAYLAŞIM SAVAŞI..
Türkiye sınırları delik deşik edilmiş, tüm kurumlarına sızılmış, çevrelenmiş ve ekonomik krizin lavları üzerinde yürüyen bir ülke. Doğal gazı Rusya ve İran'dan alıyor. Dolayısıyla elektriği bu ülkelere bağlı... En büyük ihracatı doğuya yapıyor.
Türkiye Avrasya'nın kilidi.. Batı 1900'lerin başında yarım kalan bir işi bitirmek istiyor.. Bu kilit kırılmalı.. Tümüyle teslim olmalı.. Ki krizin tavanında dolaşan küresel çakallar, Avrasya'nın derinliklerinde rahat dolaşmalı..

ABD kendi çıkarları için Suriye'yi ve Arap ülkelerini kana buladı.. Buna Arap Baharı dedi, BOP dedi..
Rusya kendi çıkarları için Suriye'ye destek veriyor. Kendi çıkarlarını Ukrayna'da koruyor ..
Uzun yıllardır Batının deli gömleğindeki Türkiye kendi çıkarları için nasıl mücadele edecek ?
1950'lerden beri Türkiye Batının cephe ülkesi, tampon devleti.. "En iyi ihraç malı askeri" demişti küresel tefeci!
2016 kötü geliyor.. Hamaseti bırakın.. Hayaller değil gerçeklerin zamanı.. Hayatında sapan görmemiş çoluk çocuk savaşa pek istekli Birileri Suriye'de 'Sünni' birliklere asker topluyor.!
Misakı Milli sınırları hiç bu kadar tehlike altında olmamıştı.. Vatan bölük pörçük.. Her gün şehitler geliyor. Güneydoğu ayrı bir memlekete dönüştürülüyor.. Ülkenizi düşünün önce ÜLKENİZİ! Türkiye, 3. paylaşım savaşının cephe ülkesi, Rusya ile ABD arasında soğuk savaşta uzun yıllar geçirdi. .. Bir sıcak savaş durumunda celladı NATO'nun kendini koruyacağını sanmamalı!
Çoluk çocuk da CIA operasyonlarının sosyal medya üzerinden yayıldığını ve toplum şekillendiriciliğin, bu yolla yapıldığını öğrenmeli.. Yıllardır Emperyalizmin oynattığı oyun .: "daha çok iste, elindekini kaybet" oyunudur. Herkes Büyük Oyunu görmek için çaba sarf etmeli.
25.11.2015
Banu AVAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder